Even geduld...

Jonge gezinnen weken Toscane

Vanaf € 1045,- voor 4-persoonshuis

Een van de meest kindvriendelijke adressen in Toscane heeft voor komende zomer speciale Jonge-Gezinnen Weken gepland, in de maanden juni en september. Ideaal voor gezinnen waarvan de kinderen nog geen schoolplicht hebben. Op het vakantiedomein van Partingoli staan 7 vakantiehuizen. Alles is hier gericht op onbezorgd vakantie vieren, voor jong en oud. 

Ruim en veilig vakantiehuis

Je kunt kiezen uit twee soorten vakantiehuizen: een 4-persoonshuis met 2 slaapkamers of een 6-persoonshuis met 3 slaapkamers. De huizen zijn compleet ingericht met een keuken (inclusief kinderservies), badkamer en privétuin of -terras. En hoe heerlijk, de bedden zijn opgemaakt, de handdoeken liggen klaar en de theedoek en vaatdoek hangen al aan het haakje. In elke huis is standaard een kinderpakket aanwezig en er hangen traphekjes. De algemene ruimte en tuin zijn een veilige plek voor de kinderen om te spelen. In de tuin staat een speeltoestel met glijbaan, schommel en een trampoline en op het grasveld kan een balletje getrapt worden. Het zwembad is voor de veiligheid omheind met een houten hek en er staat een (opblaas) peuterbadje aan de rand van het zwembad. 

Gezellig eten & drinken

Op zaterdag is er een welkomst hapje & drankje. Zo hoef je op de dag van aankomst nergens aan te denken en kun je in alle rust je koffer uitpakken of al even lekker een duik nemen. Op zondagochtend staat er een ontbijtmand klaar met daarin verse broodjes, koffie, thee, jus d’orange, melk en beleg. Voor de andere ochtenden is er een broodjesservice: ‘s avonds bestellen en de volgende ochtend verse broodjes aan je deur. Op woensdag is er de pizzabeleving. Voor de kinderen zijn er lekker op tijd verse puntjes pizza en als de bambini naar bed zijn, worden de pizza's voor de volwassenen gebakken. Op vrijdag kun je een versegemaakte pastamaaltijd bestellen die aan huis of in de gemeenschappelijke tuin geleverd wordt. Voor een schappelijke prijs kun je ook wijn, bier, frisdrank, snacks en ijsjes pakken. 

Als dat niet onbezorgd genieten is?

Ga naar de website Plekje bekijken
Deel op Facebook Deel op Twitter