Even geduld...
Schrijf een recensie
moom
Logies, ontbijt & lunch aan zee
1 - 4 personen
vanaf € 75 per nacht

Hip logeren aan de kust

In het hartje van De Panne, dicht bij het breedste strand van België, kun je zalig logeren in een van de twee gastenkamers van het nieuw geopende moom. Een huiselijk sfeertje, hip met een Scandinavische touch, gastvrij & gezellig en (h)eerlijk eten. Een echt Bijzonder Plekje dus!

Alsof je thuis bent

Veel hout, wit, een beetje zwart… De inrichting van allebei de gastenkamers (en die van het restaurantje op het gelijkvloers) maakt dat je je er meteen thuis voelt. Beide lichte kamers hebben een fijn tweepersoonsbed van waaruit je lekker lui naar de tv kunt kijken, een inloopdouche met lavabo en een eigen toilet. Extra fijn: de zachte handdoeken en de badproducten die tot je beschikking staan. En in de familiekamer springen de kindjes ’s avonds hup in het stapelbed!

Zaligheid aan Zee

Naast lekker slapen, kun je bij moom ook heerlijk homemade ontbijten, lunchen of terecht voor koffie en taart. Allemaal (h)eerlijke gerechten vol verse en natuurlijke producten van dichtbij. En de borden zo mooi opgemaakt! Uitbuiken doe je daarna aan zee, het grootste en veiligste strand van Europa. Zonnen, wandelen, met je kindjes naar het strandspeelplein (of Plopsaland), surfen & zelfs shoppen… Wat een zaligheid!

Bezig...
Ga naar de website


moom Kasteelstraat 16, 8660 De Panne

Thema's uit dit plekje