Even geduld...
Ontdek: Varen in Friesland
Onze Friese favorieten!
Lees verder Ontdek: Varen in Friesland
Blog
Hier hou ik je, samen met de Bijzonder Plekje ambassadeurs, up to date met de nieuwste ontdekkingen, leuke hotspots en het laatste nieuws.
Ontdek: Varen in Friesland Zeilen of varen in het Nederlandse Friesland? Ik tip je met plezier mijn Friese favorieten. Ahoy voor een heerlijk watersportseizoen! Heidi de Jager, Stedentrip: Leuks in Leuven! Leuven is leuk! Pak je fiets (of huur er eentje) en trap met ons mee langs de meest toffe plekjes van de stad. Na afloop drinken we uiteraard ’n pintje aan de langste toog van Europa! Heidi de Jager, Eropuit: 3 x kicken in Flevoland! Flevoland: een beetje onbekend nog, maar niet onbemind. Deze jongste provincie van Nederland leent zich namelijk prima voor een weekendje vól adrenaline! Ik tip je drie spectaculaire activiteiten die zorgen voor een heuse kick. Ga mee op avontuur! Heidi de Jager, Ontdek: Netl, de Wildste Tuin van Flevoland! Midden in de grootste polder van de wereld, ligt een wel heel bijzonder plekje: Netl, een park en camping ineen. Ga mee op ontdekkingstocht in deze Nederlandse tuin waar iedereen zich thuisvoelt! Heidi de Jager, Hotspot: Barchel in Antwerpen Come for the eyecandy, stay for the soulfood. Echt waar! Heidi de Jager, Shoptip: Mamuli, conceptstore in het Hallerbos Voor op je wishlist: Mamuli, een conceptstore in het Hallerbos. Vier ‘feel good-redenen’ waarom een bezoekje echt een héél goed idee is! Heidi de Jager, Tip: tulpenpluk in Berendrecht! Zin in een leuk en fleurig dagje uit paasmaandag? Pluk je eigen boeketje lentekleuren op de Berendrechtse tulpenweides, de lente is in het land! Heidi de Jager, Tip: gratis Leuven-route van Time to momo Stedentrip Leuven op de planning? Download dan snel nog de momenteel gratis miniguide van Time to momo over deze toffe stad! Heidi de Jager, Tip: Op je fiets door ’t stad Wist je dat Antwerpen ook érg tof is met de fiets? Zeker in de lente! In nog geen half uurtje trap je vanaf het hippe Zuid naar het opkomende ‘den Dam’ en onderweg stop je bij de meest leuke & nieuwe koffiebarretjes, ontbijt- en lunchcafeetjes als Barchel en 9 Bar (zelf getest en binnenkort online!). Heidi de Jager, Pateekesweek Antwerpen Het is Pateekesweek in Antwerpen! Taart en pralines proeven bij bijzondere Belgische bakkertjes. Tot en met zondag 12 februari, mmmm... Heidi de Jager, Tip: sneeuw-wit-winter-weekend in de Ardennen Knisperende sneeuw, strakblauwe luchten, uitgelaten kids (en papa’s en mama’s!) op sleetjes, vrieskou. De Belgische Ardennen hebben het -als je net als ons geluk hebt- allemaal. En je hoeft er niet eens zo heel ver voor te rijden! Heidi de Jager, Tip: Chocolade weken in Brussel Chocoliefhebbers opgelet: Van 1 tot en met 15 februari kun je je hartje weer ophalen in Brussel tijdens de Chocolate weeks. Marleen Brekelmans,
Ambassadeurs
Bijzonder Plekje werkt samen met ambassadeurs, van het goede leven, die voor Bijzonder Plekje hun leukste tips, hotspots en mooiste plekjes delen.
Marleen Brekelmans
Joke Groffils

Ik woon in Antwerpen-Zuid met mijn man en zoontje. Ik maak er graag mijn werk en hobby van om alle hotspots te ontdekken. Als voormalig toerisme-redacteur bij de Flair weet ik als geen ander de fijnste adressen te vinden. Mijn motto? Live life to the fullest.

Lees meer...
Marleen Brekelmans
Heidi de Jager

Ik hou van Jeroen, de zon, op restaurant gaan, zomerbloemen, fashion, het strand, wit, tijdschriftjes, de bergen, zondagochtend, kids, koffiekoeken, ons huis, Pinterest ... Love life!
 

Lees meer...
In de media

Op de hoogte blijven van de laatste berichten?