Even geduld...
Ontdek: Varen in Friesland
Onze Friese favorieten!
Lees verder Ontdek: Varen in Friesland
Blog
Hier hou ik je, samen met de Bijzonder Plekje ambassadeurs, up to date met de nieuwste ontdekkingen, leuke hotspots en het laatste nieuws.
Uitgetest: Het Raatshuisje Een luxe & té leuke suite in het groen, ontbijten op de veranda, op de fiets met de wind door je haren, buitenleven… Wij beleefden ál de verwennerijen van het nieuwe Raatshuisje in Ulvenhout (net over de grens in het Nederlandse Brabant) en hadden nog dagen een vakantiegevoel! Heidi de Jager, Uitgetest: De Weide Wereld Een gastvrij adresje van het Brugse Ommeland? Dat vind je in Beernem, op een boogscheut van het toffe Brugge. Petra & Bruno runnen daar, als ze zelf niet op reis zijn, B&B De Weide Wereld. Een plekje waar je graag wilt zijn! Heidi de Jager, Familytime: het Wonderweekend! Met z’n allen in een tentje op de Kamping van Karton. Zwemmen in een auto, rollen en tollen op de hooizolder, eten met je handen in het Restaurant Zonder Bestek en ’s avonds een spiesje aan het kampvuur en een fakkeltocht... Ga mee op Wi-Wa-Wonderweekend! Heidi de Jager, Portugal: strand, zee, zon & Lissabon! Maak je binnenkort ’n citytrip naar Lissabon? Boek dan net als ons gerust een paar dagen extra. Deze toffe stad is namelijk prima te combineren met één of twee (of drie) dagen zon, zee & strand! Heidi de Jager, Bijzonder: slapen in een boom! Ooo, dit is bijzonder! Nog de hele maand september (juli en augustus zijn al volzet helaas) kun je slapen in het groene Arboretum in Kalmthout. In een boom! Een speciale ‘cocoon’ wiegt je in slaap en ‘s ochtends word je wakker met een heus vogelconcert… Wat een onvergetelijk nachtje! Heidi de Jager, Ontdek: Varen in Friesland Zeilen of varen in het Nederlandse Friesland? Ik tip je met plezier mijn Friese favorieten. Ahoy voor een heerlijk watersportseizoen! Heidi de Jager, Stedentrip: Leuks in Leuven! Leuven is leuk! Pak je fiets (of huur er eentje) en trap met ons mee langs de meest toffe plekjes van de stad. Na afloop drinken we uiteraard ’n pintje aan de langste toog van Europa! Heidi de Jager, Eropuit: 3 x kicken in Flevoland! Flevoland: een beetje onbekend nog, maar niet onbemind. Deze jongste provincie van Nederland leent zich namelijk prima voor een weekendje vól adrenaline! Ik tip je drie spectaculaire activiteiten die zorgen voor een heuse kick. Ga mee op avontuur! Heidi de Jager, Ontdek: Netl, de Wildste Tuin van Flevoland! Midden in de grootste polder van de wereld, ligt een wel heel bijzonder plekje: Netl, een park en camping ineen. Ga mee op ontdekkingstocht in deze Nederlandse tuin waar iedereen zich thuisvoelt! Heidi de Jager, Hotspot: Barchel in Antwerpen Come for the eyecandy, stay for the soulfood. Echt waar! Heidi de Jager, Shoptip: Mamuli, conceptstore in het Hallerbos Voor op je wishlist: Mamuli, een conceptstore in het Hallerbos. Vier ‘feel good-redenen’ waarom een bezoekje echt een héél goed idee is! Heidi de Jager, Tip: tulpenpluk in Berendrecht! Zin in een leuk en fleurig dagje uit paasmaandag? Pluk je eigen boeketje lentekleuren op de Berendrechtse tulpenweides, de lente is in het land! Heidi de Jager,
Ambassadeurs
Bijzonder Plekje werkt samen met ambassadeurs, van het goede leven, die voor Bijzonder Plekje hun leukste tips, hotspots en mooiste plekjes delen.
Marleen Brekelmans
Joke Groffils

Ik woon in Antwerpen-Zuid met mijn man en zoontje. Ik maak er graag mijn werk en hobby van om alle hotspots te ontdekken. Als voormalig toerisme-redacteur bij de Flair weet ik als geen ander de fijnste adressen te vinden. Mijn motto? Live life to the fullest.

Lees meer...
Marleen Brekelmans
Heidi de Jager

Ik hou van Jeroen, de zon, op restaurant gaan, zomerbloemen, fashion, het strand, wit, tijdschriftjes, de bergen, zondagochtend, kids, koffiekoeken, ons huis, Pinterest ... Love life!
 

Lees meer...
In de media

Op de hoogte blijven van de laatste berichten?