Even geduld...

Luxe vakantiehuizen in België

Weekendje weg?
Lezen
Plekjes
Informatie
lezen
Plekjes
bekijken

Luxe vakantiehuizen
{title_suffix}

Plan je binnenkort een weekendje weg met je gezin, familie of vrienden? Dan kun je samen op hotel gaan of naar een B&B gaan. Het nadeel is dan wel dat ieders een eigen slaapkamer heeft en jullie niet echt kunnen samenleven. Veel gezelliger is het om samen naar een vakantiehuis te trekken. Dan geniet je van fijne gemeenschappelijke ruimtes, kun je samen kokkerellen, lang natafelen… Het gezellige samenzijn maakt zo’n weekendje net af!

Leve de luxe

Er zijn ontzettend veel huisjes op de markt, voor elk wat wils dus. Maar wij geven eerlijk toe: het is heerlijk om een luxe vakantiehuis te kiezen. Als je dan toch eindelijk eens iedereen samenkrijgt om een weekendje in eigen land in te plannen, waarom dan niet all the way gaan en lekker voor luxe te kiezen? 

Cabanes de Rensiwez

De voordelen

Ben je nog niet overtuigd om voor een luxe vakantiehuis te gaan? Wij sommen even de pro’s op:

  • De meeste slaapkamers hebben hun eigen badkamer. Gedaan met douches delen!
  • De huisjes zijn tot in elk detail afgewerkt, aan alles werd gedacht. Denk: bedlinnen, BBQ, open haard, loungebedden…
  • Er is voldoende zitruimte voor iedereen. In basic huisjes moet je het soms doen met een harde en veel te kleine zitbank…
  • De keuken is van alles voorzien: espressotoestel, fruitperser, grote oven, grill, magnetron…
  • Vaak zijn er ook extra faciliteiten zoals sauna, hot tub of zwembad. Heerlijk voor de wellnesslovers!

Bassiviere in Zuid-Frankrijk

Betaalbaar overnachten

Luxe duur? Dat valt wel mee! Het leuke is dat je de huurprijs door veel mensen kunt delen natuurlijk en niet het hele bedrag moet ophoesten. Toch krap bij kas? Dan kun je besparen op het eten door niet op restaurant te gaan, maar zelf een megapot spaghettisaus te maken op voorhand. Easy én gezellig, samen slierten slurpen! Je kunt ook een rekening openen en samen al wat sparen voor je weekendje weg. Zo verspreid je de kosten een beetje.

Samen met vrienden en/of familie een weekendje weg of op vakantie? Onbetaalbaar! De mooie momenten vergeet je nooit meer, herinneringen voor het leven. We tippen je de fijnste vakantiehuizen:

Zalig aan Zee