Even geduld...

Over Marleen Brekelmans

Lezen
Plekjes
Informatie
lezen
Plekjes
bekijken

Over Marleen Brekelmans
{title_suffix}

'Marleen verzamelt de leukste adressen in Europa. Met haar persoonlijke selectie verrast ze de liefhebber van het goede leven met tips. Met haar uitgebreide reiservaring (wereldwijd) is zij een expert te noemen op het gebied van bijzondere (overnachtings-)plekken, fijne adressen en hotspots.'

Wie is Marleen?

Ik ben Marleen en ik verzamel op Bijzonder Plekje de meest bijzondere adressen in Europa, van theetuin en pipowagen tot designhotel. Met mijn persoonlijke selectie van B&B's, hotels, vakantiehuizen, glamping- en campingadressen verras en inspireer ik anderen om verder te kijken dan de standaard hotels & bungalowparken.

Met mijn jarenlange reiservaring weet ik als geen ander hoe belangrijk een fijne plek is, wat oprechte gastvrijheid voor je betekent en hoeveel een bijzonder plekje toevoegt aan je (reis-)beleving. 

In het kort:

Geboren in 1972, getrouwd met Robert, moeder van 3. Bezocht meer dan 76 landen. Gewerkt in Frankrijk, Griekenland, Thailand en Mexico. Reizen begeleid in Europa, Afrika en het Midden-Oosten. Was 5 jaar Afrika en Midden-Oosten deskundige bij SNP in Nijmegen. Werkte 10 jaar als Afrikaspecialist bij Untamed Travelling. Sinds 2007 zelfstandig ondernemer. In 2010 gestart met Bijzonder Plekje.

Marleen Brekelmans

Ik help je...

Vind je het ook zo lastig om het juiste adres te vinden op het internet, waar je verzuipt in het aanbod en twijfelt of je vondst wel echt zo bijzonder is als je hoopt?

Bespaar jezelf een eindeloze zoektocht, ik heb alvast een selectie voor je gemaakt en help je graag met het vinden van het perfecte adres voor je dagje uit, weekendje weg of je vakantie.

B&B Factorij 10

Bijzonder Plekje boek

In maart 2014 is mijn eerste boek verschenen, uitgegeven in eigen beheer. 

Het Bijzonder Plekje boek is een verlengstuk van de website en staat boordevol tips, bijzondere adressen, mooie foto’s, quotes en vele extra’s.

Een gezellig, warm, vrolijk ‘feel good’ boek met fijne adressen en extra’s in de vorm van ansichtkaarten, een deurhanger en stickers. Met het boek in je handen, een kop thee op tafel ‘ondertussen ergens anders’ genieten.

Bijzonder Plekje boek

Wil je me volgen?

Benieuwd naar mijn nieuwste ontdekkingen? Volg me via Facebook, Twitter, Instagram en reis met me mee.

Volg me op :
Facebook/bijzonderplekje 
Instagram/bijzonderplekje 
Pinterest/bijzonderplekje 
Twitter/bijzonderplekje 
- Youtube
Google

Heb jij een Bijzonder Plekje mogen ervaren? Deel het met me, ik hoor graag van je!

Marleen

P.S. Ideeën voor een samenwerking? Bekijk ook mijn persoonlijke website.

Vermelding Flair BelgieWeten wie de initiatiefnemer van Bijzonder Plekje is? Lees meer over Marleen Brekelmans.