Even geduld...

Romantisch weekend

Vier de liefde tijdens een romantisch verblijf.
Lezen
Plekjes
Informatie
lezen
Plekjes
bekijken

Romantisch weekendje weg
{title_suffix}

Liefde is… samen op weekend gaan! Wil je je liefste verrassen met een romantisch weekendje weg? Omdat jullie net 5 jaar samen zijn? Of omdat je vriend(in) jarig is? Of gewoon: omdat je je lief zo graag ziet! Je hoeft het niet ver te zoeken: elk excuus is een goed excuus om er samen op uit te trekken. Hiervoor moet je niet tot Valentijn wachten, vinden wij. Toch?

Bestemmingen voor tortelduifjes

Sommigen vinden een weekend aan zee erg romantisch. Samen uitwaaien en hartjes tekenen op het strand om dan met rode wangen op te warmen in een gezellig cafeetje. 

Anderen gaan liever voor groen en zoeken een plekje in het bos op. Stevige stapschoenen aantrekken en samen het bos intrekken, heerlijk! Les Cabanes de Rensiwez past daar perfect bij, gezellig ingericht met veel hout, hot tub, houtkachel… 

Zijn jullie meer urban types? Dan is een citytrip in eigen land een prima idee. Denk bijvoorbeeld aan Antwerpen, onze favoriete uitvalsbasis. De stad is hipper-dan-hip en goed voor heerlijke adresjes: coole shops, koffietentjes, musea, verrassend lekkere restaurants. Romantisch logeren in Antwerpen? Check Koto, een knappe B&B met zwembad op een boogscheut van het centrum. Liever naar Gent? Dat kan ook, en dan is logeren in het prachtige boetiekappartement Shelter 7 een prima idee!

Echte verwenontbijtjes

Romantisch logeren

Naast je bestemming, die op en top romantisch moet zijn, ga je natuurlijk ook op zoek naar een bijzondere plek om te overnachten. Wat dacht je van samen op een boot logeren. In slaap vallen met het klotsende water en samen smullen van een uitgebreide ontbijtmand: wij zijn fan! Hou je van warm en knus met hot tub? Dan is Hoeve de Witte Gans een topper; droom suite, sauna, massage, hemelbed, houtkachel… Ga je voor een magische logeerplek? De Sterrenkubus is onze top pick: een kubus met een transparante koepel om samen naar de sterren te kijken. Veel romantischer kan het niet!

Bad op pootjes, altijd romantisch

Verwen jezelf

Naast heerlijk logeren, kun je je nog extra in de watten leggen. Sommige accommodaties hebben een luxe suite of kamer met alles erop en eraan: bubbels, bloemen, kaarsjes… Leuk voor wie all the way wilt gaan. Als je lief van wellnessen houdt, kun je privé of publiek gaan relaxen in Wuwei, één van de mooiste sauna’s van België als je het ons vraagt. 

Bloemen, champagne, liefde...