Even geduld...

Romantische hotels

Vier de liefde tijdens een romantisch verblijf.
Lezen
Plekjes
Informatie
lezen
Plekjes
bekijken

Romantische hotels
{title_suffix}

Romantische hotels zijn ideaal om de liefde te vieren. Misschien ben je wel net getrouwd, of juist al heel lang samen. Of misschien hebben jullie het gewoon dik verdiend om even samen te genieten. Gelukkig zijn er volop hotels te vinden waar alles even alleen om jullie samenzijn draait. Nieuwsgierig?

De extra’s van een romantisch hotel

Romantische hotels zijn er helemaal op ingesteld om jullie te verwennen met allerlei extraatjes, zodat jullie samen onvergetelijke herinneringen maken. Stel je voor: je begint de avond met een glas champagne in jullie eigen bubbelbad. Na een uitgebreid diner bij kaarslicht neem je nog een goed glas wijn bij de openhaard en dan laat je je helemaal ontspannen vallen op het spierwitte beddengoed waarop felrode bloemblaadjes zijn gestrooid.

Nu jullie alle tijd hebben, slapen jullie natuurlijk lekker uit. Wat de dag daarna voor jullie in petto heeft? Dat is aan jullie. Misschien wel een lange wandeling met een lekkere picknick, een lekker dagje wellness of een van de andere extra’s die veel hotels aanbieden.

Dus staat Valentijnsdag of jullie trouwdag voor de deur of wil je de liefde van je leven gewoon laten merken hoeveel je van hem of haar houdt? Boek een nachtje of weekendje weg!

Wu Wei Wellness hotel

Even samen weg?

Ook als je niets te vieren hebt , is het heerlijk om af en toe samen een weekendje weg te gaan. In een hotel op een mooie locatie lijkt de alledaagse rompslomp van werk, huishouden en gezin opeens heel ver weg en heb je weer alle aandacht voor elkaar. Af en toe de tijd nemen om samen te lachen en te genieten van de leuke dingen in het leven is absoluut een aanrader in elke relatie. Zo doe je nieuwe energie op en zie je opeens weer waarom jullie destijds zo voor elkaar zijn gevallen.

Vesper hotel aan zee