Even geduld...

Strandhuisjes Nederland

Vakantie aan het strand? Boek een strandhuisje!
Lezen
Plekjes
Informatie
lezen
Plekjes
bekijken

Vakantie in een strandhuisje
{title_suffix}

Strandhuisjes zijn niet meer weg te denken uit de kust van Nederland. Zeg nu zelf: wat is er heerlijker dan ontwaken en inslapen bij het ruisen van de zee? En wat dacht je van wakker worden met zicht op het strand? Je slaapt bijna letterlijk met je voeten in het zand en geniet van de mooiste zonsondergangen ever. Zon, zee en zzzen!

Beachlife

Stel je even voor… Samen met je vrienden of familie rij je naar bijvoorbeeld Zeeland en bij valavond trek je gezellig in je strandhuisje. Even wat uitpakken en dan beseffen hoe rustig het hier wel is. Geen drukte om je heen, alleen de zee, het strand en jij. Straks gaat de zon onder en maak je nog een laatste strandwandeling. Na een nachtje heerlijk slapen – met het geluid van de zee op de achtergrond weliswaar- kun je meteen pootje baden in de zee. Of gewoon wat gaan uitwaaien, want ‘s morgens vroeg ben je nog lekker alleen op het strand. Daarna kies je zelf: ga je lekker chillen in je huisje, of liever watersporten? Of zoek je een gezellige beachbar? Keuze zat!

Zon, zee, strand

Van S tot XXL

Je vindt ze tegenwoordig op verschillende stranden en in diverse uitvoeringen: van basic hutje tot luxe strandvilla. Aan jou de keuze of je voor basic & low budget gaat, of all the way. De luxe slaapstrandhuisjes hebben strandstoelen, wifi, TV, opgemaakte bedden en zijn ruim ingericht. Puur genot!

Luxe strandhuisjes

Aanbod in Nederland

Voor een echte strandvakantie hoef je niet verder te zoeken: in Nederland (en dan met name Zeeland) staan tal van leuke strandhuisjes. Elk jaar komen er leuke nieuwe plekken bij. Dit zijn een paar leuke adressen:

Tip!

Boek op tijd, want de vraag naar strandhuisjes is groot. Slapen op het strand is nu eenmaal ook bijzonder en dat wil iedereen wel eens meemaken!

Slaapstrandhuisje Nieuwvliet-Bad