Even geduld...

Vakantie aan zee

Lezen
Plekjes
Informatie
lezen
Plekjes
bekijken

Vakantie aan zee
{title_suffix}

Zeg nu zelf: wat is er heerlijker dan een vakantie aan zee? Als je niet veel tijd hebt, is één nachtje al voldoende om je batterijen helemaal op te laden. De zilte zeelucht, uitgestrekte stranden, gezellige restaurantjes waar je van verse vis kunt smullen (aaah, zeetong met frietjes, kun jij eraan weerstaan?). Overdag ga je volop voor de zuurstofkick, ‘s avonds plof je moe maar voldaan neer op je bed… Als we mochten kiezen, zouden we hier élk weekend voor tekenen!

De zee is àltijd leuk

Of het nu volop zomert of ijskoud is: een vakantie aan zee is altijd leuk. In de zomer ga je voor waterpret, schelpjes rapen, zonnebaden en zorgen ijsjes voor de nodige afkoeling. In de winter is er niets zo zalig dan eerst een stevige wandeling (hopelijk met de wind mee!) en dan jezelf trakteren op een welverdiende pannenkoek met warme choco.

Aan het strand, voor jong en oud fijn!

Onze favoriete Belgische badsteden?

Hou je van shoppen, gezellige resto’s op de dijk en mag er ook wel wat actie zijn? Dan zijn deze Belgische badsteden jouw cup of tea.

  • De Haan, familyproof en gezellige Belle Époque sfeer
  • Knokke, mondain en paradijs voor de fashionista’s onder ons
  • Bredene, bekend om de mooiste duinen
  • Nieuwpoort, voor de leuke boetiekjes en knappe houten wandelpromenade
  • Oostende, de koningin van de badsteden, waar je volop kunt shoppen

Waar slaap je?

Aan zee zijn is fijn, nog fijner wordt het wanneer je blijft logeren. En dan niet in een standaard hotel, maar op een bijzonder plekje vlakbij het strand. Een sfeervolle B&B, een stoer vakantiehuis om te delen met vrienden, een strandhuisje of een boutiquehotel. Laat je verrassen door onze selectie op korte afstand van huis, in Noord-Frankrijk en de provincie Zeeland in Nederland. 

Strandhuisjes Julianadorp