Even geduld...
Schrijf een recensie
Le repère du cerf
5-persooons vakantiehuis
1 - 5 personen
vanaf € 168 per nacht

Het perfecte vakantiehuis in de Ardennen

In Waillimont, hartje Ardennen, ligt het gezellige vakantiehuisje Le repère du cerf, ofte: dé plek om herten te spotten. De woning – een bijgebouw van een oude boerderij – is volledig gerenoveerd en héél gezellig ingericht: veel hout, open haard (met gratis brandhout) en een stoer hertengewei in de woonkamer.

Plek zat voor 5

Op de gelijkvloers is er een living met open haard, ingerichte keuken en badkamer. Met douche én bad! Voor de kids zijn er leuke spelletjes, flatscreen TV, stripboeken en een aangepast babyzitje. Op de bovenverdieping zijn er twee slaapkamers voor twee en drie personen. Je kunt hier dus comfy overnachten met vijf. Buiten is er grote omheinde tuin met een zalig terras, houten tuinmeubelen en barbecue. Vleesje op de grill en relaxen maar!

Aan de rand van het bos

De ligging is top: tussen de Ardennen en de Gaumestreek, op loopafstand van de Semois. Hier logeer je heerlijk rustig, aan de rand van een feeëriek bos. De stilte krijg je er gratis bij! In de omgeving zijn er leuke marktjes waar je lekkere streekproducten kunt proeven.

Bezig...
Ga naar de website


Le repère du cerf Chemin de Waillimont

Thema's uit dit plekje